Over HBP

 • HBP-Bouw is een sleutel op de deur projectontwikkelaar voor het realiseren van woningen en appartementen. Wij zijn ondertussen al meer dan 15 jaar actief in de projectontwikkeling, met een klein team aan bouwadviseurs en betrouwbare vaste onderaannemers kunnen wij een vlotte samenwerking garanderen. Onze bouwadviseurs begeleiden uw dossier van begin tot het einde. Wij staan voor een grondige uitwerking van alle concepten: technisch, administratief en opvolging der werven.

  Bij HBP-Bouw respecteren wij perfect uw timing en budget. We hebben dan ook reeds meerdere jaren ervaring. Door de combinatie van een doordachte aanpak, knowhow en kwalitatieve afwerking blijven onze nieuwbouwwoningen uiterst betaalbaar. De aandacht voor architectuur blijft onze troef.
  Alle nieuwbouwprojecten vertalen dit in een uiterst kwaliteitsvolle architecturale beleving.

 • Budgetzekerheid

 • Voor iedere nieuwe woning of appartement bekomt u een duidelijke beschrijving met de gebruikte materialen. Er is een ruime keuze aan materialen en u ontvangt een exact berekende financiële fiche zodat u perfect weet waar het op staat. Ook zijn wij heel flexibel voor speciale wensen en voorkeuren, alles is bespreekbaar.

 • De bouw van uw woning of appartement

 • Keuken Zingem a4

  U hoeft geen kennis of ervaring te hebben in de bouw om met HBP in zee te gaan. U kunt vertrouwen op de grondige expertise van onze deskundige bouwadviseurs. We gaan van start met het luisteren naar uw wensen en ideeën. Deze worden vooraf zorgvuldig besproken. Wij adviseren u bij de keuze van materialen en energievoorziening om samen met u het gepaste nieuwbouwproject te vinden. Ook spreken wij tijdens de bouwwerken graag af in de woning of het appartement om de status te bekijken en het verdere verloop van de werken te bespreken.

 • Ontwerp

 • Bij HBP-Bouw zijn de ontwerpen reeds omgezet in nieuwbouwwoning projecten die uw droomhuis kan zijn. Als sleutel op de deur projectontwikkelaar stellen we onz héél flexibel op als het gaat over keuze van materialen voor de afwerking van de woning en dit steeds volgens uw vooropgesteld budget!

  Afgewerkte woningen zijn steeds te bezichtigen op afspraak.

  U koopt bij HBP-Bouw een volledig afgewerkte woning met alle vergunningen, documenten en certificaten inclusief. Bij HBP-Bouw werken we af tot in het kleinste detail. Samen met onze bouwadviseurs kiest u de juiste materialen om de binnen- en buitenafwerking van uw droomwoning harmonieus op elkaar af te stemmen. Dit kan gaan om deuren, ramen, parket, sanitair, badkamer, vloeren of keuken, u kiest volledig volgens eigen smaak en budget. Uw droomhuis wordt steeds onder gecertificeerde kwaliteitsvoorwaarden gerealiseerd en tot in detail gecontroleerd. De altijd stipte oplevering zorgt dan ook voor de finale vlekkeloze samenwerking.

 • Oplevering van uw droomhuis

 • Uw woning is dan ook klaar op de afgesproken datum, u kunt uw verhuis en inrichting alvast beginnen plannen.

 • Kijkwoning Roeselare 4