HBP ontwikkelt bouwgronden en realiseert uw droomhuis

HBP ontwikkelt bouwgronden en realiseert uw droomhuis

HBP ontwikkelt reeds 15 jaar verschillende nieuwbouwprojecten in Oost- en West- Vlaanderen. Ons doel is om gezinnen of investeerders een kwalitatieve en betaalbare nieuwbouwwoning of appartement aan te bieden volgens het principe van sleutel-op-de-deur. We bekijken elk project met de nodige zorg en passen de architectuur maximaal aan de buurt aan. Zo hebben wij steeds zowel landelijke als moderne woningen in ons aanbod. Of gaat u meer voor hedendaags? Neem gerust een kijkje in ons aanbod.

Een kijkwoning bezoeken? Dit kan geheel vrijblijvend!

Wij hebben steeds een afgewerkte kijkwoning ter beschikking zodat u kan zien wat deze kwalitatieve afwerking inhoudt. Deze woning is volledig afgewerkt volgens de standaardbeschrijving, What you see, is what you get”. Onze standaardbeschrijving is zeer ruim waardoor de woning of het appartement volledig kan afgewerkt worden met een hoogstaand hedendaags comfort. “Als het iets meer mag zijn en toch betaalbaar” is al jaren ons kenmerk.

Binnenafwerking – volledig volgens eigen smaak en budget!

Het interieur kan volledig afgewerkt worden volgens eigen smaak en budget onder begeleiding van onze klantenbegeleidster. Voor volgende zaken heeft u vrije keuze; vloeren, keuken, sanitair, deuren, trappen, …voor een persoonlijke toets! Kom gerust met jullie ideeën, suggesties en verlangens; wij zorgen voor de oplossing of het aanbod. Communicatie en persoonlijk contact met zaakvoerders zorgen voor een directe en persoonlijke aanpak.

Wil je meer info?

Neem contact op met één van onze medewerkers