Laatste kans aankoop aan 6% BTW tot 31/12/2024, bekijk onze projecten en informeer naar de voorwaarden!

Van slapend naar bouwrijp

 • Bezit u een verouderde woning(en) of een braakliggend terrein? U denkt aan verkopen? Wacht nog even en geef ons de kans om uw grond of woning te bekijken, het kan mogelijk voor meer verkocht worden dan u had gedacht.

  Wij zijn steeds op zoek naar mogelijke projectgronden, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken wat mogelijk is.

  Als eerste kennismaking komen wij langs en noteren we alle (beschikbare) informatie en beginnen we aan ons huiswerk. Vanaf het begin heeft u één contactpersoon die altijd bereikbaar en transparant is waar nodig.

  Vervolgens maken wij een studie op met onze vaste architect en plannen we een afspraak bij de stedenbouwkundige dienst van de gemeente of stad waar uw mogelijk project gelegen is.

  Hierna komen wij bij u langs met een marktconform voorstel met een gedetailleerde berekening en schetsen van het project, opnieuw gaan we voor transparantie en eerlijkheid.

  Wij hebben ondertussen jaren ervaring in het ontwikkelen van bouwgronden en appartementsprojecten. Door onze kleinere structuur kunnen wij altijd net dat tikkeltje verder gaan.

  Contacteer ons gerust, u zal versteld staan wat mogelijk is op uw grond of gebouw.

 • 20190806 080513
 • 20190907 172033
 • 20190907 172259