De bouw van uw woning

U hoeft geen kennis of ervaring te hebben in de woningbouw om met HBP-Bouw in zee te gaan. U kunt vertrouwen op de grondige expertise van onze deskundige bouwadviseurs.

We gaan van start met het luisteren naar uw wensen en ideeën. Deze worden vooraf zorgvuldig besproken. Wij adviseren u to-the-point over het verloop van de bouwwerkzaamheden, keuze van materialen en energievoorziening om samen met u het gepaste nieuwbouwproject te vinden.

Ontwerp

Bij HBP-Bouw zijn de ontwerpen reeds omgezet in nieuwbouwwoning projecten die uw droomhuis kan zijn. Als sleutel op de deur projectontwikkelaar stellen we onz héél flexibel op als het gaat over keuze van materialen voor de afwerking van de woning en dit steeds volgens uw vooropgesteld budget! 
Afgewerkte woningen zijn steeds te bezichten op afspraak.

U koopt bij HBP-Bouw een full-package. De bouwvergunning en de bouwkundige berekening zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. De bouwadviseur zorgt dan ook voor de nodige correspondentie met de diverse overheidsinstanties.

Bij HBP-Bouw werken we af tot in het kleinste detail. Samen met onze bouwadviseurs kiest u de juiste materialen om de binnen- en buitenafwerking van uw droomwoning harmonieus op elkaar af te stemmen. Dit kan gaan om deuren, ramen, parket, sanitair, badkamer, vloeren of keuken, u kiest wat u graag ziet. Uw droomhuis wordt steeds onder gecertificeerde kwaliteitsvoorwaarden gerealiseerd en tot in detail gecontroleerd. De altijd stipte oplevering zorgt dan ook voor de finale vlekkeloze samenwerking.

Oplevering van uw droomhuis

Uw huis is op de afgesproken datum dan ook klaar. U kunt uw verhuizing dus prima plannen.